Klina mbledh matematicienët e vegjël të trevave shqipfolëse

Kosovë – Për dy netë e tre ditë me radhë dhjetra matematicienë të vegjël të shkollave nëntë vjeçare të trevave shqipfolëse kanë qënë mysafirë në familjet e banorëve të komunës Klinë të Kosovës.

Shaku është sepse organizohet olimpiada e matematicienve për fëmijët e shkollave nëntë vjeçare.

Ky aktivitet përkoi edhe me festën që maturantët e shkollave të mesme festonin e parakaluan në bulevardin qëdror të komunës mbarimin e vitit arsimor . Dy festa kto të cilat u shkrinë në një me banorët e kësaj komune.

Organizimi ishte perfekt prej komunës ndërkohë që dhe drejtoria e shkolles së mesme “Fehmi Agani” së bashku me stafin pedagogjik kishin bërë një punë të lavdërueshme.

ALB365 iu uron suksese matematicienëve të vegjël dhe bravo komunës dhe drejtorisë së shkollës në komunën Klinë

Be the first to comment

Lini një Përgjigje