Dy maturante të shkollës artistike ”Jakov Xoxa” çelin ekspozitë pikture

Fier – ”Pranvera jonë”, titullohet ekspozita e hapur nga dy maturante të degës pikturë të shkollës artsitike ”Jakov Xoxa”, Ilma dhe Klea.

Ekspozita eshte hapur diten e sotme, ne galerine me te re te qytetit, ate te shkolles ”Jakov Xoxa”

Jane me shume se 50 pune te bera nga dy vajzat ne vite ne teknika dhe larmi te ndryshme si vizatim, akuarel dhe vaj.  Ekspozita do te qendroje e hapur per nje jave edhe per publikun e qytetit te Fierit. Ky aktivitet i bashkohet serise se veprimtarive te nxenesve dhe mesuesve te shkolles artistike qe do te vazhdojne edhe ne ditet dhe javet ne vazhdim.
Mesuesja e piktures Irma Hoxha eshte ajo qe ka mbeshtetur jo vetem Klean dhe Ilden por edhe gjithe nxenesit e klases se piktures. Se shpejti maturantet piktore do te celin nje ekspozite te perbashket me punet e diplomes.


Be the first to comment

Lini një Përgjigje